24h lukumaraton!

Loman alkua ei voi juuri paremmin juhlistaa kuin pitämällä ihan ekana lukumaratonin! Lupasin kesällä emännöidä syksyistä lukumaratonia ja tässä sitä nyt ollaan! Mietin, että syksyyn olisi kiva sijoittaa tulevaisuudessakin tämmöinen maraton, ehkä videoblogien kera? Mennään nyt tänä vuonna kuitenkin vielä tällä perinteisellä metodilla, kameraujous vaivaa kuitenkin sen verran.

Luettavaahan on vinot pinot, mutta aloitin maratoonaamisen virallisesti klo 15.00 tarttumalla Karin Erlandssonin Taru silmäterästä -sarjan toiseen osaan, Linnunkesyttäjään. Rakastan tämän sarjan ulkoasua yli kaiken. Kansipapereita ei ole, mutta kansissa on sellaista kivaa tekstuuria, joka tuntuu sormenpäissä jännältä. Tsemppiä muillekin lukijoille, palataan asiaan!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s